adidas A.R. Trainer W Core White/ True Pink/ Orchid Tint Rózsaszín Női

31362 Ft

MENJ A BOLTBA

Cikkszám: footshop-42826 Kategória:

adidas A.R. Trainer W Core White/ True Pink/ Orchid Tint Rózsaszín Női a népszerű gyűjteményektől sport és utcai cipők. Divatos márkás cipő  adidas Originals közé a modellek, amelyek örömet eredeti design és kényelmes viseletet biztosít. Gyűjtemények és egyedi modellek cipő közül a követelt divat termékek, gyakran egy korlátozott ajánlatot. Ha érdekli a tornacipő, nyári vagy sneaker cipő, a benne webshop őket az ajánlat 23840.00 HUF. Divatos, életmód női tornacipők, nyári vagy sneaker cipők az inspirációra és az online összehasonlításra vonatkoznak. További információ a gyűjtemények, kedvezmények, fizetési és szállítási, valamint a lehetőséget, hogy vásárolni tornacipő, nyári vagy sneaker cipő megtalálható a webáruházban.

adidas A.R. Trainer W Core White/ True Pink/ Orchid Tint szuper áron 23840 Ft. Gyártó: adidas Originals Szín: Rózsaszín Méret: 36 2/3,37 1/3,38,38 2/3,39 1/3,40,40 2/3,41 1/3

A sneaker cipők a népszerű utcai cipők közé tartoznak, amelyek ötvözik az eredeti dizájnt a kényelemmel, miközben viselik őket, és a prémium kiadások elérik a kollektív értéket. Az olcsóbb kiadások többek között sportcipők, flip-flopok és papucsok. Ha úgy gondolod, hogy csak tavasszal vagy nyáron rakod fel őket, tévedsz. Ruhák és textilcipők, valamint bőrcipők találhatók, melyek tökéletesek az őszi és téli hónapokban. A bokascipő vagy az alacsony és a magas tornacipő változata is elérhető. adidas A.R. Trainer W Core White/ True Pink/ Orchid Tint Rózsaszín Női egyike ezeknek a modelleknek.

Hasonlítsa össze a többi női sneaker modellek és olcsó női sneaker cipők.

Egyéb női sport és sneaker cipők